21.10.2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Kısmi Süreli (Part-Time) Çalışılabilecek Birimler ve Birimlere Ait Öğrenci Kontenjanları Hakkında

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Kısmi Süreli (Part-Time) Öğrenci Alımı Takvimi

Başvuru Tarihi  Değerlendirme Tarihi Sonuç İlan Tarihi
Başlangıç  Bitiş  Başlangıç   Bitiş
24.10.2022 27.10.2022 28.10.2022 28.10.2022 28.10.2022

Çalışacağı Bölüm Öğrenci Kontenjanı Aranan Nitelikler
Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2 Not ortalaması 2.50'nin üzerinde olan, 3 veya 4'üncü sınıf öğrenciler başvurabilirler.
Yazılım Mühendisliği 1 Not ortalaması 2.50'nin üzerinde olan, 3 veya 4'üncü sınıf öğrenciler başvurabilirler.
Endüstri Mühendisliği 1 Not ortalaması 2.50'nin üzerinde olan, 3 veya 4'üncü sınıf öğrenciler başvurabilirler.
Bilgisayar Mühendisliği 1 Not ortalaması 2.50'nin üzerinde olan, 3 veya 4'üncü sınıf öğrenciler başvurabilirler.
Öğrenci İşleri Müdürlüğü 1

En az 2. Sınıf öğrencisi ve not ortalamasının en az 2.50/4.00 olması, iyi derecede İngilizce bilmek ve İngilizce iletişim kurabilmek, insan ilişkileri konusunda başarılı olmak, ekip çalışmasına uyumlu ve disiplinli olmak. Hazırlık bitirme notu 75 veya üzeri olması.

Dış İlişkiler Ofisi 1 Öğrencinin 2,75 veya üzeri not ortalamasına sahip olması. Tercihen 3. veya 4. sınıf öğrencisi olması. Hazırlık bitirme notu 75 veya üzeri olması.

Not 1: Başvurular 24 - 27 Ekim 2022 tarihlerinde Öğrenci İşleri Müdürlüğüne yapılacaktır.

(Part-Time çalışan öğrencilere zorunlu sigorta girişi yapıldığı için anne veya babadan sağlanan bazı sigorta hizmetleri kesilebilmektedir.) (Bilgi için İnsan Kaynakları Müdürlüğü ile iletişime geçiniz.)

Kimler Başvuramaz
  • Kısmi zamanlı olarak öğrenci alacak bölümlerin belirlemiş olduğu nitelikler dışında;
  • Yabancı Dil Hazırlık Sınıfında okumakta olan öğrenciler,
  • Yabancı uyruklu öğrenciler (T.C. vatandaşlığı olup, yabancı uyruklu statüsünde kayıt yaptıran öğrenciler dâhil),
  • Normal öğrenim süresini aşan öğrenciler,
  • Güz veya Bahar yarıyılında tam zamanlı okumayan öğrenciler çalışamazlar.

Başvuru

Başvuru formu için tıklayınız.

Başvuru formu doldurularak Öğrenci İşleri Müdürlüğüne teslim edilmesi veya mail olarak oim@thk.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.
(Mail olarak gönderilecek form imzalı ve PDF formatında olmalıdır.)

Not 2: Mail yolu ile yapılan başvurularda; formlar en geç 27.10.2022 tarihine kadar Öğrenci İşleri Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.