09.08.2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Kurumlararası Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen ve Kabul Öğrenciler

T.C.

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU KABUL EDİLEN VE EDİLMEYEN ÖĞRENCİLER

ANKARA HAVACILIK MESLEK YÜKSEKOKULU

Kurumlararası ve Kurum içi Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilenler

Adı Soyadı Halen Bulunduğu Üniversite Yatay Geçiş için Başvurduğu Bölüm Koşullar

Mustafa SEVAL THK Üniversitesi/ Ankara Havacılık Meslek Yüksekokulu

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri

2

Alperen Deha KARACA Uşak Üniversitesi/Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu/Uçak Teknolojisi  Uçak Teknolojisi Programı (1.Sınıf) Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Kararında belirtilen dersleri almak koşulu ile.

3

Ayşe Esra GÖKMEN Beykoz Üniversitesi/ Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Kararında belirtilen dersleri almak koşulu ile.
4 Sümeyye Zehra METİN THK Üniversitesi/ Ankara Havacılık Meslek Yüksekokulu/Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği(Normal Öğretim) THK Üniversitesi/ Ankara Havacılık Meslek Yüksekokulu/Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği(İkinci Öğretim) Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Kararında belirtilen dersleri almak koşulu ile.

HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Kurumlararası ve Kurum içi Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilenler

1

Hakan CENGİZ THKÜ/Mühendislik Fakültesi-Elektrik Elektoronik Mühendisliği Uçak Mühendisliği (2.Sınıf) Fakülte Yönetim Kurulu Kararında belirtilen dersleri almak koşulu ile.

2

Turan Mücahit ÇETİNKAYA Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kıbrıs Kampüsü/Mühendislik Fakültesi- Havacılık ve Uzay Mühendisliği Uçak Mühendisliği (2.Sınıf) Fakülte Yönetim Kurulu Kararında belirtilen dersleri almak koşulu ile.

3

Ahmet Eren ÜNAL Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kıbrıs Kampüsü/Mühendislik Fakültesi- Havacılık ve Uzay Mühendisliği Uçak Mühendisliği (2.Sınıf) Fakülte Yönetim Kurulu Kararında belirtilen dersleri almak koşulu ile.
4 Burak ATUK San Diego State University/College of -Aerospace Engineering,Civilengineering Uzay Mühendisliği Öğrencinin kabul edilip/edilmeme durumu Üniversite Yönetim Kurulunda görüşüldükten sonra karara bağlanacaktır.

Kurumlararası Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilmeyenler

Adı Soyadı  Halen Bulunduğu Üniversite  Yatay Geçiş için Başvurduğu Bölüm  Kabul Edilmeme Nedeni

1

Ahmet Duran ALPER  Gaziantep Üniversitesi/Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi/Uçak ve Uzay Mühendisliği   Uçak Mühendisliği THKÜ Yatay Geçiş Yönergesi Madde 13 C Fıkrası ” Bir aday Ön Lisans Programında en az bir (1) en çok iki (2) yarıyıl öğrenim görmüş olmalıdır” denilmektedir. Öğrenci sekiz (8) dönem öğrenim görmüştür.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Lise Diplomasının aslı (Üniversitemiz tarafından ilgili üniversiteden )
  • Nüfus Cüzdanının onaylı örneği (T.C. Kimlik Numaralı)
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 6 adet fotoğraf (Fotoğrafların arkasına ad, soyad ve bölümünüzü yazmayı unutmayınız.)
  • Öğrenim ücreti dekontu. (Banka dekontuna T.C. Kimlik numarası, ad ve soyad yazdırmayı unutmayınız.)

2019-2020 eğitim-öğretim yılı Meslek Yüksekokulu Güz Yarıyılı Ücreti:  10.250 TL

2019-2020 eğitim-öğretim yılı Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Güz Yarıyılı Ücreti:  17.500 TL

Kesin Kayıt Tarihleri : 02-05 Eylül 2019

Yedek Kayıt Tarihi : 06 Eylül 2019