05.09.2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı İle Ön Lisans ve Lisans Programlarına Kabul Edilen Öğrenciler

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı İle Ön Lisans ve Lisans Programlarına Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme (EK MADDE-1) ile Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Öğrenciler

Adı Soyadı Fakülte/Meslek Yüksekokulu Bölüm/Program Koşullar
 Göksu Can ÇİFTÇİ  Mühendislik Fakültesi  Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (Hazırlık)  Fakülte Yönetim Kurulu Kararı’nda belirtilen dersleri almak koşulu ile.
 Ali Eren ÖZÇELİK  Mühendislik Fakültesi  Endüstri Mühendisliği (2.Sınıf)  Fakülte Yönetim Kurulu Kararı’nda belirtilen dersleri almak koşulu ile.
 Nazif Tugay ERBAĞI  Mühendislik Fakültesi  Elektrik-Elektronik Mühendisliği (1. Sınıf)  Fakülte Yönetim Kurulu Kararı’nda belirtilen dersleri almak koşulu ile.
 Aslı Sena AKYURT  Mühendislik Fakültesi  Endüstri Mühendisliği (3.Sınıf)   Öğrencinin kabul edilip/edilmeme durumu Üniversite Yönetim Kurulunda görüşüldükten sonra karara bağlanacaktır.
 Servet Can KAHRAMAN Ankara Havacılık Meslek Yüksekokulu  Uçak Teknolojisi (1. Sınıf) Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Kararı’nda belirtilen dersleri almak koşulu ile.
  Enes KALAYCI   Ankara Havacılık Meslek Yüksekokulu   Uçak Teknolojisi (1. Sınıf) Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Kararı’nda belirtilen dersleri almak koşulu ile.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Nüfus Cüzdanının onaylı örneği (T.C. Kimlik Numaralı)
  2. 1997 doğumlu ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için ilgili Askerlik Şubesinden alınacak “Bir Fakülte veya Yüksekokula kayıt olmasında askerlikçe sakınca olmadığına” dair Askerlik Durum
  3. Son altı ay içinde çekilmiş 6 adet fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına adınız soyadınız ve bölümünüzü yazmayı unutmayınız.)
  4. Öğrenim ücreti dekontu. (Banka dekontuna T.C. Kimlik numaranız, adınız ve soyadınızı yazdırmayı unutmayınız.)

Banka Hesap Numarası:

DenizBank Ankara Şubesi : TR32 0013 4000 0050 6766 5000 07