08.10.2020

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Dikey Geçiş Sınavı ile Üniversitemiz Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarına göre Üniversitemize kesin hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri aşağıda belirtilen usullere göre yapılacaktır.

E Kayıt Yapılacak Bölümler E Kayıt Yapılmayacak Bölümler
İşletme Fakültesi

·         Lojistik Yönetimi

·         Yönetim Bilişim Sistemleri

·         İşletme

İşletme Fakültesi

·         Havacılık Yönetimi

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi

·         Uçak Mühendisliği

·         Uzay Mühendisliği

·         Bilgisayar Mühendisliği

·         Elektrik-Elektronik Mühendisliği

·         Endüstri Mühendisliği

·         Mekatronik Mühendisliği

.         Makine Mühendisliği

*Elektronik kayıt yaptıramayan öğrenciler ile İşletme Fakültesi Havacılık Yönetimi bölümü öğrencileri, Üniversitemize şahsen gelerek kayıtlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Kayıt Tarihleri

E-Kayıt: 9-13 Ekim, Saat 23:59 Yüz Yüze Kayıt: 9-15 Ekim  2020

Kayıt Yeri

Bahçekapı Mah. Okul Sk. No:11, 06790 Etimesgut/Ankara

Kayıt Esnasında İstenecek Belgeler

1. 2020 DGS Sonuç Belgesi’nin bilgisayar çıktısı,
  2. Lise diplomasının aslı ve fotokopisi,
  3. Ön lisans diplomasının aslı ve fotokopisi,
  4. Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
  5. Son altı ay içerisinde çekilmiş 6 adet fotoğraf,
  6. Onaylı ders içerikleri ve öğrenci durum belgesi (Transkript),
  7. Adli sicil belgesi,
  8. Öğrenim ücretinin ödendiğini gösterir banka dekontu (Banka dekontuna T.C. Kimlik Numarası, ad ve soyad yazılması gerekmektedir),
  9. İşletme Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü için;

-Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak;

-Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde alınmış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).

Banka Hesap Numarası

Deniz Bank IBAN TR32 0013 4000 0050 6766 5000 07

2020-2021 Güz Dönemi Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Yerleşen Öğrencilerin Öğrenim Ücretleri

*2020-2021 eğitim-öğretim yılı için İngilizce eğitim veren lisans programlarına kayıt yaptıracak öğrenciler bölüm ücretleri yerine hazırlık bölümü ücretlerini ödeyeceklerdir. Hazırlık atlama sınavından başarılı olan öğrenciler eksik kalan ücretlerini daha sonra tamamlayacaklardır.

*Eğitim dili %100 İngilizce olan bölümlerde hazırlık eğitimi zorunludur.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Ön Kayıt İşlemleri için Tıklayınız

• Ön kayıt için giriş yaparken; T.C. numaranızı ilgili alana girdikten sonra kayda devam edebilirsiniz.
  • Ön Kayıt Formunun eksiksiz doldurulup internet çıktısı alınarak kayıt sırasında teslim edilmesi gerekmektedir

*Üniversitemize kayıt yaptıran tüm öğrencilerin aşağıda yer alan Açık Rıza Metni, Taahhütname Metni ile Eğitim-Öğretim Sözleşmesi Metnini ıslak imzalı olarak Üniversitemiz Öğrenci İşleri Müdürlüğüne şahsen veya posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Açık rıza metnine ulaşmak için tıklayınız.

Taahhütname metnine ulaşmak için tıklayınız.

Eğitim-Öğretim Sözleşmesi metnine ulaşmak için tıklayınız.