20.04.2022

Ukrayna’dan Yatay Geçiş ile Başvuru Yapan Aday Öğrencilerin Değerlendirme Sonuçları

Başvuru değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretleri için tıklayınız.

UKRAYNA YATAY GEÇİŞ İLE KESİN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

• Başvurusu kabul edilen adayların belge asıllarını kayıt sırasında getirmeleri gerekmekte olup, kayıt sırasında belge asıllarını getiremeyen öğrencilerden taahhütname (belge asıllarının temini için) alınarak kayıtları yapılacaktır. Taahhütnamede bildirilen süre sonunda belge asıllarını teslim etmeyen öğrencilerin kayıtları silinecektir.
  • Başvurusu kabul edilen adayların kayıt tarihleri 21-22 Nisan 2022 olup, kayıt tarihlerinde ücretin yatırılmaması durumunda kayıtları yapılmayacaktır.
  • Kayıt yaptıran öğrencilerimiz, Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından yapılacak olan İngilizce Yeterlilik sınavına tabi olacaklardır. Detaylı bilgi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından Üniversitemiz web sayfasında duyuru olarak yayınlanacaktır.
  • Yatay geçiş şartlarını sağlamayıp kabul edilmeyen öğrencilerin 26-29 Nisan 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar özel öğrencilik için gerekli belgelerle beraber başvuru yapması gerekmektedir.

Özel Öğrencilik Koşulları ile ilgili YÖK açıklama sayfası için tıklayınız.

Not: İlan edilen tarihlerde ilgili programlara kayıt yaptırmayan adaylar, sebep kabul edilmeksizin bu haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Ön Kayıt Formu (Öğrenci İşleri Müdürlüğünde sistem üzerinden doldurulacaktır)
  • Öğrenim Ücreti Dekontu (Banka dekontlarında TC Kimlik Numaranızın, Adınızın ve Soyadınızın bulunmasına dikkat ediniz)
  • Öğrenci Belgesi (Kayıtlı olunan Üniversiteden alınmış ıslak imzalı / mühürlü belge)