Genel Duyurular
28.01.2022

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Kısmi Süreli (Part-Time) Çalışılabilecek Birimler ve Birimlere Ait Öğrenci Kontenjanları

 

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Kısmi Süreli (Part-Time) Çalışılabilecek Birimler ve Birimlere Ait Öğrenci Kontenjan Takvimi

Başvuru Tarihi  Değerlendirme Tarihi Sonuç İlan Tarihi
Başlangıç  Bitiş  Başlangıç   Bitiş 
31.01.2022 4.02.2022 7.02.2022 16.02.2022 18.02.2022

 

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Kısmi Süreli (Part-Time) Çalışılabilecek Birimler ve Birimlere Ait Öğrenci Kontenjanları

Çalışacağı Bölüm Öğrenci Kontenjanı Aranan Nitelikler
Dış İlişkiler Müdürlüğü 1 Öğrencinin dil yeterlilik belgesi (örn. YDS 55 / YÖKDİL 55 / Uluslararası denkliği olan TOEFL IBT 61 / Erasmus+ İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı 60, bu sınavlardan birine girmiş olmak ve sınav sonucunu sunmak (50%)
       
Çalışacağı Bölüm Öğrenci Kontenjanı Aranan Nitelikler
İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 1 (kız) Dokümantasyon ve Dosyalama işlemlerine yardımcı olacak, 2. sınıf eğitimini gören, Selçuk'ta ikamet eden, başarı ortalaması 2.50 ve üzeri olan, Üniversitemizden veya herhangi bir kurumdan burs almayan.
       
Çalışacağı Bölüm Öğrenci Kontenjanı Aranan Nitelikler
Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 1 Endüstri Mühendisliği Bölümünde halen öğrenim gören 4'üncü sınıf öğrencisi olması, 3.00 ve üzeri kredi ortalamasına sahip olması.
Bilgisayar Mühendisliği 1 Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde halen öğrenim gören 3'üncü sınıf öğrencisi olması, 3.00 ve üzeri kredi ortalamasına sahip olması.

 

Not 1: (Part-Time çalışan öğrencilere zorunlu sigorta girişi yapıldığı için anne veya babadan sağlanan bazı sigorta hizmetleri 
kesilebilmektedir. Bilgi için İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne uğrayınız.)
 

 

Kimler Başvuramaz;
  • Kısmi zamanlı olarak öğrenci alacak bölümlerin belirlemiş olduğu nitelikler dışında,
  • Yabancı Dil Hazırlık Sınıfında okumakta olan öğrenciler, 
  • Yabancı uyruklu öğrenciler (T.C. vatandaşlığı olup, yabancı uyruklu statüsünde kayıt yaptıran öğrenciler dâhil),
  • Normal öğrenim süresini aşan öğrenciler,
  • Güz veya Bahar yarıyılında tam zamanlı okumayan öğrenciler çalışamazlar.

 

Başvuru;
Başvuru formu doldurularak Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilmesi veya mail olarak oim@thk.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. 
(Mail olarak gönderilecek form imzalı ve PDF formatında olmalıdır.)    

 

Başvuru formu için tıklayınız.

Not 2: Online olarak yapılan başvurularda; formlar 04.03.2022 (Ders Ekleme, Bırakma Geç Kayıtlar ve Danışman Onaylarının son günü) tarihine kadar Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerekmektedir.